Å sette opp en buss

Følg disse 3 enkle stegene for å få satt opp og dele turen med andre som skal samme vei.

1
Få oss til å sette opp turen

Velg tid og sted for avgang og ankomst. Gi turen et beskrivende navn, hjelp oss å skjønne hvor mange passasjerer det kan bli. Hvis det ikke allerede finnes et bedre reisetilbud, setter vi den opp.

2
Hjelp bussen med å fylles

Del turen og be medreisende dele til  passasjermålet er nådd. Både den som setter opp bussen og passasjerene får da bekreftet at bussen vil kjøre.

3
Hopp på bussen

Har du kjøpt egen billett til turen, møt opp på avreisestedet i tide og nyt turen.

Å reise med Sharebus

Følg disse 3 enkle stegene for å bli med på en Sharebus:

1
Finn en tur og
book billett

Klikk på turlinken noen har delt med deg eller finn turen i vår turoversikt. Book så mange billetter du trenger.

2
Del turen

Bussturen bekreftes når passasjermålet er nådd. Dette går raskere når du hjelper til med å dele turen.

3
Hopp på bussen

Møt opp på avreisestedet i tide og nyt turen.

Bussdeling

Ferdia Sharebus er først ute med bussdeling. Tjenesten er et godt alternativ til bilen - spesielt for langkjøring. En buss erstatter ca. 16 biler og du får enkelt samlet folk som skal samme vei. Du slipper å legge ut for bussen siden alle kjøper billett. Jobber du med destinasjoner eller arrangementer kan du tenke mindre på parkering og transport.

Bussdeling
Bil
Miljøvennlig
Inkluderende
Ingen parkering
Enkel gruppelogistikk

Om oss

Ferdia endrer hvordan vi reiser med buss og effektiviserer turbussbransjen i Europa. Vi gjør det enkelt å reise sammen. Turbuss er en grønn og sosial reisemåte. Likevel er bussetene oftest tomme og folk tar fortsatt bilen. Hvorfor? Fordi det er brysomt å finne, booke og koordinere busstjenester. Ferdia endrer dette. Ferdias løsninger og økosystem er bra for de som reiser, busselskapene og miljøet, vinn-vinn-vinn. Selskapet ble stiftet i 2016 og har hovedkontor i Oslo.

Kjekt å vite

Hva er Sharebus?

Ferdia Sharebus er en bussdelingstjeneste. Du kan kjøpe billett på turer andre har satt opp - f.eks. til festivaler, idrettsarrangementer eller skianlegg. Du kan også få satt opp en tur selv. Med Sharebus får du effektiv, inkluderende, sosial og miljøvennlig transport. Len deg tilbake og la en erfaren sjåfør ta deg eller gruppen din dit du vil. Alle Sharebus-turer har et passasjermål som må nås. På hver tur ser du hvor mange reservasjoner som gjenstår for å nå målet. Du reserverer plass ved å kjøpe billett. Om turen ikke får nok reservasjoner, blir billetten automatisk refundert.

Hvordan bruker jeg bussdeling fra Sharebus?

For å reise med Sharebus følger du disse enkle stegene: 1) Kjøp billett. 2) Del turen med andre. 3) Nyt turen når passasjermålet er nådd. For å sette opp din egen buss, klikk her

Abonner på siste nytt

Skriv inn eposten din for å få siste nytt fra Sharebus.
Takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev.
Oops! Noe gikk galt.
Ved å melde deg på godtar du at vi lagrer din mailadresse.