Jan 12, 2024

Trond ny Sharebus-ansvarlig

Ola Hobber Nilsen gir stafettpinnen over til Trond Andersen

Trond Andersen er hentet inn som ny Sharebus-ansvarlig i Norge. Trond har flere års bakgrunn fra turbussbransjen innen planlegging, gjennomføring og kundedialog. Trond legger ikke skjul på at han gleder seg til å utvikle kundeforholdene videre og etablere nye;

"Jeg har fått med meg de positive effektene Sharebus og samkjøring har for de reisende, busselskapene og miljøet. Det er lagt et godt grunnlag og jeg gleder meg til å bygge videre på dette. Ny funksjonalitet og flere spennende nyheter vil komme fremover", sier Andersen og avslutter: "2024 blir et meget spennende år!"

God samtaler om Sharebus

Ola Hobber Nilsen, avtroppende Sharebus-sjef, synes det er vemodig å avslutte nå, men vil heie fra sidelinjen og er glad for at Trond har valgt å bruke sin kompetanse på å løfte Sharebus videre. Han takker for samarbeidet med kunder og busselskap i 2023:

"Trond er en bra mann med enorm kompetanse på gjennomføring. Takk til de som bestilte turene og heiet på oss, de reisende, samt 8 forskjellige busselskap som bidro til å frakte folk trygt fra A til B"

Fra Kristiansand i sør til Lofoten i nord har Sharebus blitt benyttet i 2023. Det ble satt flere rekorder, både i antall reisende og antall Sharebus-turer. Stadig flere ønsker Sharebus velkommen som løsning til sitt arrangement, hotell eller destinasjon. Ta kontakt med Trond for mer informasjon

Kontakt Sharebus

Send mail til Trond her eller ring 47915792